Küpelerin mevsimi / Season of earrings


 
  Aralık ayının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde artık havaların iyice soğuduğunu hissediyoruz. Doğal olarak daha kalın giyecekler seçiyoruz.  Kadınlar için gerdanların ve kolların  kapandığı kış aylarında takı seçimlerinde bir iki öneri sunacağım.  Yazın sonlarına doğru yazdığım, 2015-2016 sonbahar ve kış takı modasını paylaştığım yazıda, bu kış neler takılacak ? hakkında detaylı olarak yazmıştım. Daha fazla bilgi edinmek için Tık .







Kazak ve Küpe şıklığı

 Kış aylarında kadınların en etkili takısı kesinlikle küpedir. Kendini şık ve çekici hissetmek isteyen kadınlar drop şeklinde küpeleri ile bunu gerçekleştirebilir ler. Özellikle bu sene kış aylarına aykırı şekilde bir çok takı tercihi mevcut, küpe olarak kadınları daha cesur ve feminen gösteren iri ölçekli küpeler moda. Göz Makyajı ve küpe tercih iniz ile tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.


  Paylaştığım fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi, doğru küpe seçimi saç stili ile çok şık olunabilir. Bunun yanında kazak üzerine iliştirebileceğniz Broşlar da tamamlayıcı olabilir.




Karlı ve soğuk havaların takısı küpe, kazak ve yakası kapalı kıyafet seçimleriniz de dahi, sizi yukarılara taşıyacaktır.  Özellikle toplu saçlı ve uzun boyunlu hanımlar sallantılı küpe ile daha avantajlı lar. 





 Takı takmayı seven kadınlar alabildiğince fazla küpe çeşidi ile çok fazla şık olacaklar.
   Bundan sonraki yazım 2015 i uğurlayan bir yazı olacak.Görüşmek üzre sevgilerimle.
DMCA.com Protection Status

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise