Senin şeklin hangisi ? '' Which shape is yours ''


 Geometri uzayda tasarlanabilen şekilleri ve cisimleri inceleyen matematik dalıdır. Yunanca bir kelime olan geometri kelime manası olarak yerin ölçülmesi demektir.


Şekiller Seni İfade Eder

  Geometrik şekiller hayatımızın her anında karşımıza çıkıyor. Bazıları özellikle sert, bazılarımız ise dairesel hatları sever. Kimileri ise farkında olmadan kendini ifade eder geometrik şekillerde. Geometrik şekiller her alanda olduğu gibi takı Dünyasında bir birinden değişik tasarımlarla karşımıza çıkar. Özellikle sert ve keskin hatların hakim olduğu üçgen, dikdörtgen ve iç içe geçmiş çizgilerden oluşan takılar kendine güvenen  güçlü kadın imajını açığa çıkaran takılar dır. Daha yuvarlak, oval hatlar ise daha kadınsı şekiller dır.

Küpelerde yüz şekline dikkat !

 Her ne kadar her kadın her şekli takabilecek olsa da, özellikle küpe seçimlerinde yüz şekillerine göre geometrik şekiller tercih etmeleri doğru olacaktır. Mutlaka bütün kadınlar bunu biliyordur ama bende tekrarlamak istiyorum. Uzun  çekme yüzlü kadınlar daha fazla yuvarlak, elips şekiller tercih ederseniz küpeniz size daha çok yakıştığı gibi yüzünüzü de daha derli toplu gösterecektir.
Yuvarlak yüzlü kadınlar ise keskin hatlı, köşeli şekiller hatta uzun çubuk şekilleri tercih etmeliler. Yüzünüz daha zayıf küpeleriniz ise sizi tamamlayıcı olacak.

  Yüzük olarak ise küpe kadar olmasa da, özellikle kısa ve tombul parmaklı olanlar kesinlikle dairesel veya oval şekil tercih etmesinler. Uzun  parmaklıklar için kısıtlama yok sevdikleri geometrik şekilleri yüzük olarak kullanabilirler.











 Kolyeler de sınır yok. Gözünüze şık gelen bütün şekilleri kolye ve kolye ucu olarak kullanabilirsiniz.


  Kolluk olarak keskin hatlı şekiller benim favorim. Bilezik denildiğinde herkesin aklına doğal olarak dairesel şekiller geliyor fakat yukarıdaki şekillerden de anlaşılacağı gibi kare bileziklerde olabiliyormuş.
   Bugünkü yazımda geometrik şekillerde takı tasarımlarından örnekler verdim. Sizin geometrik şekil tercihinizi de merak ediyorum. Yorumlarınız da bahsederseniz sevinirim. Bir daha ki yazımda da sizleri burada bekliyorum. Sevgilerimle.....


Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun DMCA.com Protection Status

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise