Mutlu Bayramlar. Happy Bairams


   Bir Ramazan daha geçti. Hepimiz de ister istemez bir yavaşlama bir rehavet oldu. Biraz açlık biraz susuzluk birazda mübarek ayda nefis ler fren yapıyor doğal olarak. Bu sene saat olarak en uzun dönemi tuttuk. ALLAH herkesin tuttuğu Oruçları ve ibadetleri kabul etsin.



  Mutlu Bayramlar
 
  Öncelikle zor yaz günlerinde oruç tutma ibadetini yerine getirenlerin, Büyük Ailemin, akrabalarımın, arkadaşlarımın,  Ülke insanlarımızın ve Dünyada ki bütün Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik ederim.

  Bayram Takıları
 
   Temmuz ayının ortalarında havalar oldukça sıcak bu nedenle ağır takılardan, adi metaller den güneşte  çabuk ısınan cildinize zarar verebilecek Zamak türü bujiteri ürünlerden uzak durun. Toplu saçlar her türlü küpe takabilir. Ince zincirler, çiçek motifleri size ağırlık yapmayacak terletmeyecek kıyafetinizle kombin yapabileceğiniz takılar sizi bayramlık yapacaktır. Renkli doğal taşlardan oluşan iri yüzükler moda. Bu sene benim uyarma ma rağmen modaya uymak kadını daha güçlü gösteren isteyenler iri takılar metaller bu yaz moda.
  BAYRAM havasında geçen bir ömür diliyorum.  Sevgilerimle. ...


Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise