2015 Gelinleri ve takıları '' 2015 Bride and jewelries ''




     Bugün buraya uğrayan yeni gelin adayları gerçekten şanslı, 2015 gelinlik trendlerine uygun takı tercihlerimi yeni gelin adaylarıyla paylaşıyorum.

 Gelinlik askılı ise

   Yaka kısmı, omuzları açık olduğu için her türlü takı takmaya uygundur. Şöyle ki büyük sette takmanız mümkün  ince,  pırlantalarla  bezeli zümrüt, yakut kolye de takabilirsiniz. Askılı gelinlikler için  en iyi  tercih tek sıra pırlanta su yolu olacak. Gerdanlık kullanmak istemeyen kızlar  ise iri çok taşlı büyük küpelerle de çok şık olabilirler.



 Straplez gelinlikler

  Cesur kızların gelinliği straplez bu senenin tercih edilen gelinlik modelleri arasında. Boyun bölgesi tamamen açık kaldığı için aynı zamanda takı takmak avantajlı oluyor. Uzun boyunlu kızlara tavsiye sallantılı uzun taşlı küpeler olabilir set olarak tavsiyem damla  incili, pırlantalar ile süslü bir set olabilir. Gelinlik çok Avrupai olduğundan safir ve pırlantadan oluşan ince bir set sizi çok güzel tamamlayacaktır.











V yaka gelinlik

  Çok iddialı bir gelinlik türü olan ve normalde çok takı takmayı gerektiren bir model olmamakla birlikte, büyük incili bir küpe,  pırlanta ve değerli taşlardan  taşlardan oluşan bir bilezik veya geniş cilalı bir kolluk sizi oldukça iddialı gösterebilir.



Annelerin gelinliği ( vintage )

 Eğer Annenizin gardrop undaki gelinliği hayalinizi süslüyorsa, doğal olarak geçmiş yılların, Kraliçelerin takısı Elmas takıları tercih etmek zorundasınız. Görüntünüz hem sizi hem Annenizi hem davetlileri büyülüyecektir. 



Düşük kol gelinlik    

2015 yılının en çok tercih edilen Gelinlik Modeli olacak. Bu iddialı gelinliğe yakışır bir takı olarak Zümrüt ve pırlanta öneriyorum. Tek sıra büyük boy incide fevkalade uygun olacaktır. 






Kayık yaka ve kapalı gelinlikler

 Kayık yaka ve kapalı gelinliklerde ise kesinlikle gerdanlık, kolye tavsiye etmiyorum. Taktığınız takdirde hem boynunuz, boyunuz kısa gösterecek, hemde ne gelinliğin iz nede takınız güzel gösterecek. Renkli, iri taşlı bir yüzük sizin duru güzelliğinizi mutlaka ortaya çıkaracaktır.




  Ben yazımda trendleri, tavsiyelerimi sundum umarım yardımcı olmuşumdur. En güzel, en doğru kararı verecek olan sizlersiniz. Siz hangi takıyı takarsanız, hangi gelinliği giyerseniz mutlaka en iyisidir.
  Tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim. Sevgilerimle.....



Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun


DMCA.com Protection Status

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise