Yeni Model '' The New Model ''

Yeni Model
The New Model

   Uzunca bir süredir atölye ortamından yazmıyordum sizlere. Son bir kaç yazıdır tutkunu olduğum mücevher taşlarını tanıtmaya devam ettim. Birazda atölyede neler oluyor bir bakalım. Dubai'de ilk i yapılacak Vicenzaoro fuarı için bir, iki full set kombinasyonu yapmamız gerekiyordu. Modelin kalıp aşamasından finish ine kadar  birlikte eşlik edelim.

I did not write to you for a long time  from the workshop environment. I continued to promote the gem stones. I have the last few inscription enthusiast. Let's see a bit of what's going on in the workshop. Vicenzaoro fair will be held in Dubai for the first good one, we had to do a combination of two full sets. Let's finish the model associated with the extent of the mold stage.





Ana Kalıp
Master Mold


 Hemen her yazımda modelin, tasarım ve kalıp aşamasının, olgunlaşma sürecinin zorluklarından bahsederim çünkü  model şablonu oluştu mu seriye dökmek her zaman daha kolay olur. Her işin kendine göre zorlukları vardır. Bizim işin extra zorlukları var. Biraz sıradışı kimsenin kolay, kolay buluşmayaçağı cinsten anlayacağınız. Birden fazla materyal kullanıp sıradışı işler yapıyoruz. Hayatım boyunca düz basma kalıp işlerden hoşlanmadım zaten.

Just the models in each writing, design and the mold stage, I talk about the challenges of the maturation process, because it forms to pour my series model template is always easier. Every job has its own challenges. Our business has extra difficulties. The easy one is a bit unusual, you'll easily understand  the sexes. We are doing extraordinary things using multiple materials. I already do not like flat press molding my life.
Ana Kalıp
Master Mold


Bileklik
Breaclet

Modelin pres kısmı tasarlanıp yapıldıktan sonra, pres parçanın üzerine gelecek döküm parça tasarımı ve metrix te çizimi aldı sırayı. Model yavaş yavaş şekillenmeye başladı.  Zincir olarak kalze {Calsa} bir nevi makine zinciri tercih ettim ve tasarımı ile bizzat kendim ilgilendim. Zincirleri üç eşit parçaya kesip hepsine birer adet kalemli top koydum daha sonra taşlı bir parçayla her iki ucunu kapadım. Yeni yaptığımız model ile compact bir hal aldı .

After the press section of the model designed and made, on the pressing part of the future cast part design and drawing metrix t received sequence. Model slowly began to take shape.  I've opted for a kind of machine chain and I take care of myself with the design. Chains I put a diamond cuting ball all the pieces cut into three equal parts, then I close both ends of a stony track. Took a turn with our new compact model.


  Gerekli kaynak ve cila işleri yapıldıktan sonra, Modelimiz fuardaki yerini almaya hazır hale geldi. Her zaman ki gibi gerçek tercihi yapacak olan siz kadınlar olacak. Biz inanıyoruz ki bir işin üzerinde sevgi ve emek varsa mutlaka hak ettiği ilgiyi görür.  Sevgilerimle....

After the necessary resources and polishing operations are performed, our model was ready to take his place at the exhibition. As usual, you will be women who will make a real choice. We believe that, if you work on a labor of love and the attention it surely deserves. With love
  DMCA.com Protection Status

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise