Midi Yüzük Sınır Tanımaz.

  Moda sınır tanımıyor. Her zaman söylediğim gibi tasarımın sonu yok. Parmaklara 1 veya 2 yüzük takılırken,
2014 'te  Midi yüzük trend'i sayesinde bu sayılar arttı. Nasıl'mı ? Genellikle parmakların 2 boğumu arasına takılan yüzüklerden oluşan kombinasyon olarak karşımıza çıkan, ve yıl boyunca karşılaştığımız, bir moda bu. Dört, beş hatta kişiye göre daha fazla sayıda yüzüğü bir elin parmaklarına sığdırmak diyebiliriz kısaca.

Midi Yüzük Trendi
Bazı hanımlar daha 'da ileri giderek, tırnak bitimine kadar takabiliyorlar. Klasik yüzük modellerinden sıkılan kadınlar aynı zamanda bulundukları ortamda elleriyle ilgi odağı olacaklar. Genellikle parmakları rahatsız etmemesi için daha çok ince olarak tercih ve dizayn edilir.

Taşlı Midi Yüzükler
Kendi Yüzükleriniz'ide Kullanabilirsiniz.
Altın, Gümüş, Bujiteri olarak kullanabileceğiniz yüzük serisine kendinizde yorum katabilirsiniz. Sahip olduğunuz yüzükleri'de takıp, parmağın orta kısmını ince yüzüklerle besleyebilirsiniz. Ayrıca beyaz, kırmızı, yeşil renkteki yüzükleri birlikte kombin edebilirsiniz.

Renkli Tırnaklar
Taşlı ve sade modelleri bulunurken, Harflerden oluşan, modellerde mevcut. İlk başlarda kullanımı mutlaka zor olacaktır. Alıştıktan sonra şıklığın keyfini süreceksiniz.


El Bakımı Şart
Bu kadar çok sayıda yüzüğü gösterecek ellerin ve tırnakların bakımı'da mükemmel olmalı.Değişik renkte ojeler ile tüm gözler sizin ellerinizde olacak. Ayrıca parmakların orta ve uç kısmına takılan yüzükler sayesinde
Parmaklarınız daha ince ve daha uzun görünecek.


 Çok sayıda model ve seçeneğe sahip bu seri önümüzdeki günlerde'de gündemde olacağa benzer.

  Umarım hoşunuza giden bir paylaşım olmuştur. Bir daha'ki yazıma kadar parmaklarınız'dan yüzük, yüzünüzden gülücük eksik olmasın.





Comments

  1. Takabilecek hanımlar yazsın bakalım....

    ReplyDelete
  2. Serdar bey merhaba, blog resim kenarlarındaki beyaz gölgeleri kaldırırsanız resimler dah netleşecektir. Blogumda arama kutusuna sınır yazın enterlemeden çıkan sonucu göreceksiniz. Klasik blogger sınır çizgileri kaldır ismindedir yazı. Labels etiketleri hover yapmak için aramaya aynı şekilde hover yazın bekleyin.Diğer bir konuda yazılarınızı belli bir yerden sonra kesin. Çok uzun yazı Seo değeri yoktur. Arama motorları okumadan çıkar blogunuzdan. Kolay gelsin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim. Adnan bey tecrübelerinizden faydalanacağım.

      Delete
    2. Serdar bey rica ederim. Sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum .Anladığım kadarı ile iş ile ilgili bir blog. Önerim Google+ yorumlara geçin. Kolay gelsin.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise