Dünyada İtalya,Türkiye'de Dizi Filmler

    Merhaba,bir önceki yazımda zaman içerisinde kadınların takı tercihinin değiştiğinden bahsetmiştim.Bu değişiklik neydi ve ne şekilde olmuştu? Aslında nekadar değişirse değişsin olmazsa olmazları vardır.Örneğin bir tektaş,sırataş,inci bir küpe,dizi inci 22 ayar bilezik gibi.Yada Büyükanneler'den kalan 8 ayar broşlar,Elmas küpeler gibi.
       
    MODAYI İTALYA BELİRLER
   Hemen her yıl moda değişir.Bazen taşsız parlak yüzeyli ürünler,bazen elişi,çoğu zaman taşlı ama sürekli değişkenlik arzeder.Aynı giyimde olduğu gibi.Genellikle"İtalya'da yapılan fuarlar yön verir   Modaya".Türkiye'de hatırı sayılır bir konumda .Dizilerimizi birçok Ortadoğu ve Avrupa ülkesine ihraç ettiğimiz gibi,Altın,Gümüş,Bujiteri ürünlerimizde 2.lik gibi küçümsenmeyecek bir konumla,Dünya ülkeleriyle buluşturuyoruz.
                                       
Italyan  Kuyumculardan



DİZİ FİLMLERİMİZ ETKEN
   
Hürrem Sultan Yüzüğü
Bihter kolye


"Türk Dizi Filmleri"demişken bizdeki modaya çok etkin ve belirleyici rol oynar.Muhteşem Yüzyıl ve Hürrem'in Zümrüt, etrafı Pırlantalarla bezeli damla şeklinde yüzüğünü .Hangimiz unuttuk.Türkiye'de binlerce sattı. Valide sultanın ihtişamlı gerdanlık ve küpelerini, Bihterin o modern kolyesinden bende etkilendim mesela ve eşime o kolyeden yaptım.

  







EN DOĞRU TERCİH KADINLARIN
Aslına bakılırsa en doğru tercihi kadınlar kendileri yapar.Her nekedar modayı takip etselerde;sonunda kendilerini yansıtan, takıları takıp kendilerini anlatırlar.


Comments

  1. Sizde ne tür takı tercih ettiğinizi paylaşırmısınız?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise